Sovice na izletu

08.05.2018

Naše su Sovice u pratnji njihovih odgojiteljica i drugih djelatnika posjetile je ranč Ponyland u Murskom Središću kako bi ponešto naučile o životu na seoskom imanju i jahanju konja. 

Neki od nas prvi put su se vozili autobusom, što je bio poseban doživljaj. Na ranču smo upoznali različite životinje i njihove prehrambene navike, igrali se u parku te ponešto naučili o životu na seoskom imanju. Vrijeme u dobrom društvu doista je preletjelo, a svi naši mališani zaslužili su zlatnu medalju za hrabrost i lijepo ponašanje.


Plan i program puta:

Polazak autobusa ispred DV Vesela loptica u 8.00 sati. Vožnja kroz Prelog, Čakovec do Murskog Središća uz kratko zaustavljanje. Predviđeni dolazak u Ponyland u 8.50 h.

Početak razgleda ranča u 9.00 h uz stručnu pratnju vodiča i djelatnika ranča Ponyland. Upoznavanje s životinjama koje obitavaju na području Ponylanda. Pričanje priča o pojedinim životinjama te upoznavanje s njihovim prehrambenim navikama.

U 9.45 h igra u parku ranča Ponyland uz stručnu pratnju odgojitelja i djelatnika Ponylanda. Park je u potpunosti namijenjen dječjem uzrastu.

Nakon igre, vrijeme namijenjeno jahanju konja u trajanju od 45 minuta. Svoj zainteresiranoj djeci omogućit će se jahanje uz stručnu asistenciju djelatnika ranča Ponyland.

Svakom djetetu osigurana hrana i piće.

Predviđeni polazak prema Prelogu u 11.15. h uz kratko zaustavljanje. Dolazak u DV Vesela lopticu u 12.15 h.Galerija