PROGRAMI

U našem vrtiću provodimo sljedeće programe i aktivnosti

REDOVAN PROGRAM

Dječji vrtić Vesela loptica provodi integrirani jaslički i 10-satni program verificiran od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH.

RANO UČENJE ENGLESKOG JEZIKA

Rano učenje engleskog jezika pridonosi razvoju kritičkog mišljenja, kreativnosti kod djece te potiče fleksibilnost njihovog mozga. Djeca koja su uključena u rano učenje stranog jezika postižu bolje rezultate ne samo u verbalnim nego i u neverbalnim testovima sposobnosti.

UNIVERZALNA SPORTSKA ŠKOLA

Sportske aktivnosti kod djece ranog i predškolskog uzrasta najviše pridonose razvoju motoričkih vještina, ali pomažu i u razvoju upornosti, strpljivosti, ambicije, suradnje, timskog rada te samopouzdanja kod djece.

PODUKA (NE)PLIVAČA

Predškolski uzrast najpogodniji je dio djetinjstva za privikavanje na vodu i učenje plivanja. Plivanje u kombinaciji s kvalitetnim treningom daje nezamjenjiv doprinos u razvoju djeteta koji se očituje u funkcionalnom, psihološkom, motoričkom i intelektualnom razvoju mladog organizma.

NAŠE GRUPE

Sve predškolske dobne skupine

PANDICE
1-2 god
TIGRIĆI
2-3 god
ŽIRAFICE
3-5 god
ZMAJIĆI
5-6 god

Jaslički program

(1-3 godine starosti)

1.100,00 HRK mjesečno
2.600,00 kuna - puna cijena programa bez korištenja subvencije grada ili općine prebivališta

Redovni program

(3 godine starosti – polaska u školu)

1.050,00 HRK mjesečno
2.200,00 kuna - puna cijena programa bez korištenja subvencije grada ili općine prebivališta

Pogodnosti

10-20 %
Na sve programe odobravamo popust od 10% za drugo upisano dijete te 20% na treće dijete ili više od troje djece upisanih iz iste obitelji.

Pridružite nam se na našem putovanju otkrivanja i odrastanja