Završna svečanost prve pedagoške godine

14.06.2018

Naša prva pedagoška godina polagano se bliži kraju. Bila je to turbulentna godina puna promjena i otkrivanja, ali istovremeno i godina ispunjena neopisivom srećom.

Dragi roditelji, izrazito nam je drago što ste prepoznali naš rad i bezrezervno stajali uz nas tijekom čitave godine, vi i vaša, naša djeca nosivi ste stup ovog vrtića. Upravo zahvaljujući vašim komentarima i riječima podrške, u sljedeću pedagošku godinu ulazimo s popunjenim kapacitetom, puni novih ideja za poboljšanje našeg rada. Nastojat ćemo opravdati dobiveno povjerenje, držati se kvalitete te nastaviti pružati najbolje uvjete za odgoj i rast naše djece.

Završna svečanost bila je posebno emotivna za sve djelatnike ove ustanove, stoga se zahvaljujemo cijelom kolektivu DV Vesela loptica, našim najdražim odgojiteljicama što su bile pokretači pozitivnih promjena, zdravstvenoj voditeljici, psihologu, kuharicama, spremačici i marketingu. Vrijedni, puni strpljenja i novih ideja, doista ste stvarali ljepše mjesto za odgoj i obrazovanje naših mališana. Ponosni smo!

I na kraju, najveća hvala našim obiteljima i prijateljima koji su nam pomogli prebroditi ovu iznimno zahtjevnu godinu. Dizali ste nas kada je bilo najteže, veselili se svakom novom uspjehu i davali snagu da ustrajemo i borimo se.
U novu pedagošku godinu ulazimo istinski ohrabreni i sretni.

Veliko hvala svima i ugodan ljetni odmor!